Ingrediënten
125 g
Griekse yoghurt (of Griekse stijl plantaardige yoghurt)
200 ml
amandelmelk
1 tl
vanille extract
1 el
chia zaad
100 g
fijne havermout
50 g
Horizon gedroogde wilde bosbessen
2 el
bosbessenjam
2 el
Horizon 4-noten pasta
125 g
verse blauwe bessen
Overnight oats met bosbessen en 4-notenpasta
- 20 minuten
- 2 Personen
Bereidingswijze
Meng de Griekse yoghurt, de amandelmelk en het vanille extract in een kom.
Roer het chia zaad en de havermout er door, met de wilde bosbessen.
Zet de kom ongeveer een uur in de koelkast.
Neem 2 glaasjes, schaaltjes, potjes met deksel of weckpotjes.
Verdeel de helft van de overnight oats over de weckpotjes.
Verdeel een eetlepel van de jam over de overnight oats. Probeer een mooi laagje te maken.
Verdeel dan een eetlepel van de 4-noten pasta over de jam. Probeer ook nu een mooi laagje te maken.
Verdeel dan de andere helft van de overnight oats over de potjes.
Garneer met verse blauwe bessen.
Sluit de potjes af of doe folie over de glaasjes en zet ze een nacht in de koelkast.
Over de auteur
Hester Prummel is kok, cateraar en recept ontwikkelaar met hart voor biologisch
Over de auteur
Hester Prummel is kok, cateraar en recept ontwikkelaar met hart voor biologisch